top of page

“När jag bestämde mig för att kontakta Madeleine kände jag att jag visste att jag ville ha en förändring i mitt liv. Men jag visste inte vad jag ville. Efter våra samtal är jag nu fullt på det klara med vad jag vill och är på väg dit.”

 

Matts E

Programansvarig inom Telecom

"

“Jag har alltid handlat kraftfullt och min karriär har gått spikrakt. Men på grund av olika omständigheter kände jag inte längre någon motivation i vare sig jobbet eller i privatlivet. Efter mina och Madeleines samtal kunde jag sätta fingret på orsaken, känna min egen inre drivkraft och sätta upp nya inspirerande mål. Nu är jag på banan igen.”

Christina L

Affärssystemansvarig inom IT

"

“Jag har länge varit chef och gått många ledarskapsutbildningar. Men coaching var något nytt för mig. Min skepticism bröts redan efter första inledande samtalet som inspirerade mig att rejält tänka till på ett nytt sätt. Genom en positiv, prestigelös och lösningsfokuserad attityd lotsade Madeleine mig till att se och använda mina starka sidor, men också identifiera mina tillkortakommanden. Genom våra samtal stärkte jag mitt ledarskap samtidigt som jag lärde mig mycket om mig själv som individ men framförallt som ledare. Det var väldigt tydligt för mig vad jag skulle uppnå och de mål vi satte upp inom ramen för coachingen uppnåddes med råge. Jag anser att det arbete vi la ner var väl investerad tid.”

Lena P

Avdelningschef inom Stockholms Läns Landsting

"

bottom of page